Filemaker Hosting i Sverige

Molnet

Vad är molnet?
Molnet är internet, istället för att alla filemakerfiler lagras lokalt på din lokala dator lagras de på en krypterad server på internet, detta möjliggör att du kan komma åt dina data varifrån i världen du än önskar bara det finns en fungerande internetförbindelse.


Varför borde jag skaffa molntjänsten?
Vill du slippa att hantera dina egna filer, dina egna servrar, slippa att tänka på säkerhet och prestanda så kan du med fördel lämna dessa bekymmer åt oss.. Vi sköter allting åt dig, vi tar backup flera gånger om dagen, vi har servrar som står i säkra serverhallar. Våra säkerhetskopior skickas till flera olika krypterade servrar för att säkra att det finns en säker kopia om olyckan skulle vara framme och vi behöver återställa en säkerhetskopia. Våra servrar är designade specifikt för att agera Filemaker-servrar, med rätt hårdvara och bra uppkoppling i en säker miljö.


Vilka är vi?

Fmhosting.se ägs av CD Soft AB, som är ett konsultbolag med inriktning på utveckling av FileMakerapplikationer samt webblösningar baserade på både FileMaker, MySQL och PHP. Vi har lång erfarenhet av sammankoppling av olika system såsom webblösningar, faktureringssystem och andra administrativa system som med fördel kan kopplas ihop med FileMaker Pro.


Intresserad?
Är du intresserad så kan du med fördel kontakta oss via e-post eller mail som du hittar nedantill här på sidan, annars kan du kontakta oss genom formuläret nedan. Fyller du i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.


Namn*
Email*
Telefon
Klienter
Antal filer
Meddelande*

* Vi stödjer ej Webdirect i Filemaker 13